Kamera sisteminin altyapısı hazırlanıyor 173

Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulması planlanan güvenlik gözetleme kameraları için alt yapı çalışmaları başlatıldı. Atatürk Caddesinde elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla kazılan yol kenarlarında Emniyet ekipleri tarafından kurulması düşünülen kameraların kabloları dün döşenmeye başlandı. Dörtyol ve Beş yola konulacak kameraların kablolarını bizzat polisler tarafından döşendi. Kamera sisteminin tamamen döşenip çalışmasından sonra Soma’da işlenen suç oranlarının daha da düşmesi bekleniyor. Polisin olaylara ihbar beklemeksizin ulaşması içinde kamera sisteminin önemi daha da artıyor. Çevre il ve ilçelerde bulunan kamera sisteminin Soma’da da uygulanacak olması ilçemiz açısından önemli olduğu ifade ediliyor.

Active Image